‘Gewerkt als woordvoerder’

De oprichter van Wereldkundig, en eerste contactpersoon, is Huub Veeneman. Hij heeft 8 jaar gewerkt bij de politie Rotterdam-Rijnmond en 5 jaar bij ProRail als communicatie-adviseur en woordvoerder. Hij heeft altijd met uiteenlopende systemen voor het versturen van persberichten en nieuwsbrieven gewerkt.

Aansluiten bij wensen
Veeneman zegt daarover: “Ik heb altijd gevonden dat die systemen veel beter konden en meer zouden kunnen aansluiten bij de wensen van de afdeling Communicatie. Daarom ben ik deze systemen, met behulp van programmeurs, zelf gaan ontwikkelen. Dit heeft ertoe geleid dat Wereldkundig twee systemen aanbiedt, één voor het versturen van persberichten en één voor het versturen van nieuwsbrieven. En klanten zijn blij met de mogelijkheden die ze bieden.”

Samenwerking met Rotterdams softwarebureau
Voor het programmeerwerk en de hosting van de systemen, heeft Wereldkundig een samenwerking met het Rotterdamse softwarebureau Level Level. Specialisten in WordPress én in webtoegankelijkheid, ambitieus en down to earth. Met ruim 35 professionals creëert Level Level als full service WordPress-bureau dagelijks innovatieve, stabiele, high-end websites, webshops en applicaties.

Wereldkundig biedt een uitgebreid pakket aan, maar we kunnen dus ook aanvullend nieuwe wensen programmeren. Deze collega-professionals werken bij Level Level.  

Vrijblijvende demonstratie
“Ik kom graag persoonlijk langs, of online, voor een vrijblijvende demonstratie van het persberichtensysteem, of het nieuwsbrievensysteem, of allebei!”

Huub Veeneman

Groepsfoto van medewerkers van softwarebureau Level Level in Rotterdam
Een voorbeeld van de website van software ontwikkelaar Level Level in Rotterdam met de persoon die Toegankelijkheid uitdraagt.